Gebruikers beheren
Accounts uitnodigen, deactiveren en controleren.
- beheerder
Op deze pagina
Accounts worden per e-mail uitgenodigd en gedeactiveerd in plaats van verwijderd.
Waarom deactiveren in plaats van verwijderen
Als u een account verwijdert, wordt ook de geschiedenis ervan verwijderd. Door het account te deactiveren, blijft het record intact en wordt de toegang ingetrokken.
Controle
Controleer regelmatig wie toegang heeft als beheerder. Anders wordt die groep alleen maar groter.